Eisbären jagen keine Pinguine, sondern Robben.
IJsberen jagen niet op pinguïns, maar op robben.
Zwischen 20.000 und 25.000 Eisbären sollen in der Arktis leben. Genau weiß man es nicht, denn Eisbären sind schwer zu zählen.
Tussen 20.000 en 25.000 ijsberen zouden in het Noordpoolgebied leven. Precies weet men het niet, want ijsberen zijn moeilijk te tellen.